![]() |
![]() |
|
|
Geir Lien begynte ikke å sykle før han var 30 år, lenge hadde han drevet med langdistanse løping. Bena tålte ikke den harde påkjenningen, derfor var sykling et bra alternativ. Som tiden gikk, ble han bitt av basillen, som mange andre.
Seier i Grenserittet
og Skarverittet For tre år siden syklet Lien inn til en meget sterk andreplass i Birkebeinerrittet. Men i år ser ikke Lien på seg selv som storfavoritt. Sykkel døgnet rundt Generelt trener han 16 til 40 timer i uka, mens disse tre siste ukene før Birken har han vært gjennom en tøff treningsperiode med hele 110 timer. Nå i disse dager trener han rolig i birkebeinerløypene. Sammen med landslaget drar han til Lillehammer og tester løypene fredag dagen før VM. Samme dag drar de sammen videre til Elverum og lader opp til den store dagen. Pizza som oppladning Han forteller at under rittet går det mest av XL1 og forskjellige barer. Dagene før rittet drikker han spesielt mye farris. Geir kan også avsløre at hans favorittmat er pizza. - Hver gang vi har vært ute og spist pizza dagen før et ritt, har det som regel gått bra, sier en leende Lien. Vi ønsker Geir Lien en fin tur over fjellet! |
|
|
|